Situació de Gota Freda de llibre molt pareguda al 2016 on tindrem un punt del episodi amb pluges Torrencials

Bona vesprada ,esta situacio va a donar que parlar a zones on ja esmentat post abans ” Sud de València i nord d’Alacant ” Els mapes aixi ho confirmen .

El Dilluns serà un dia de pluges sobretot concentrades al sud que poden ser localment fortes o molt fortes ,però entre dimarts a dimecres esperem el moment mes algid del Temporal on tindrem unes hores que les pluges podran agafar certa torrencialitat i donar problemes a les comarques de la Vall d’Albaida ,La Safor, El comtat,La Marina,La Costera,L’alcoia etc… Hi ha que tindre tranquilitat però no baixar la guardia perquè estes situacions volen poca broma .A la nit publicare l’ultima eixida del model Europeu per vore com va evolucionant . I desde aci em deixare la pell per a que esteu assabentats de tot com els ultims temporals . Nando

Comparteix

17 thoughts on “Situació de Gota Freda de llibre molt pareguda al 2016 on tindrem un punt del episodi amb pluges Torrencials”

  1. Grasies Nando ,espere que te equivoques en lo de torresials ,aunque un poc d’aigua no vindria mal despues dl episodi del vent que hem tingut,seguirem les teues notiçies.

  2. What i don’t understood is actually how you are not actually much more well-liked than you might be now. You are very intelligent. You realize therefore significantly relating to this subject, made me personally consider it from numerous varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it is one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs nice. Always maintain it up!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *