Per Nando

30/11/2019

Situació de Gota Freda de llibre molt pareguda al 2016 on tindrem un punt del episodi amb pluges Torrencials

Meteo

Destacats

Bona vesprada ,esta situacio va a donar que parlar a zones on ja esmentat post abans » Sud de València i nord d’Alacant » Els mapes aixi ho confirmen .

El Dilluns serà un dia de pluges sobretot concentrades al sud que poden ser localment fortes o molt fortes ,però entre dimarts a dimecres esperem el moment mes algid del Temporal on tindrem unes hores que les pluges podran agafar certa torrencialitat i donar problemes a les comarques de la Vall d’Albaida ,La Safor, El comtat,La Marina,La Costera,L’alcoia etc… Hi ha que tindre tranquilitat però no baixar la guardia perquè estes situacions volen poca broma .A la nit publicare l’ultima eixida del model Europeu per vore com va evolucionant . I desde aci em deixare la pell per a que esteu assabentats de tot com els ultims temporals . Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando