Per Nando

30/11/2019

Previsió hui i dema i a les portes de la Gota Freda

Meteo

Destacats

Bon dia ,aci teniu els mapes de simbols

Hui dia assolellat i amb temperatures agradables com estos ultims dies

Dema comença el canvi de oratge amb mes nuvolositat i temperatures que aniran baixant progressivament .No descarte algun ruixat per l’interior a consequencia de l’arribada de l’aire fred .Ja per la nit i matinada de dilluns i amb el gir del vent a gregal podriem tindre els primers ruixats a la costa

A partir de Dilluns entrem en un episodi de Gota Freda i per tant tenim que parar molta atenció als mapes e informacions que anite ficant tots els dies .En una estona fare previsió Gota Freda amb l’actualització del model Europeu. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando