Previsió hui i dema i a les portes de la Gota Freda

Bon dia ,aci teniu els mapes de simbols

Hui dia assolellat i amb temperatures agradables com estos ultims dies

Dema comença el canvi de oratge amb mes nuvolositat i temperatures que aniran baixant progressivament .No descarte algun ruixat per l’interior a consequencia de l’arribada de l’aire fred .Ja per la nit i matinada de dilluns i amb el gir del vent a gregal podriem tindre els primers ruixats a la costa

A partir de Dilluns entrem en un episodi de Gota Freda i per tant tenim que parar molta atenció als mapes e informacions que anite ficant tots els dies .En una estona fare previsió Gota Freda amb l’actualització del model Europeu. Nando

Comparteix

7 thoughts on “Previsió hui i dema i a les portes de la Gota Freda”

  1. I’m not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *