GOTA FREDA DE LLIBRE QUE POT DEIXAR PLUGES MOLT INTENSES O TORRENCIALS

Bon dia ,amb la eixida en ma de l’ultima actualització del Europeu va confirmant el que fa dies anava diguent . Estem a 36 hores del inici d’una Gota Freda que pot deixar pluges molt importants al sud de València i nord d’Alacant i a la resta tambe però en menys intensitat.

I es que el Europeu veu pasar la Gota Freda associada a una baixa en superficie per el golf de cadis i cara a les nostres costes amb vent molt humit de gregal de cara a dilluns .

El mapa de pluges es clar i la situació podria ser algo problematica al sud de València i nord d’Alacant i per tant anem a estar ben pendents de la seua evolucio . De dilluns a dimecres seran els dies de maxima inestabilitat i a dia de hui el dimarts seria el mes complicat . Molta atenció als proxims posts . Nando

Comparteix
Anunci