GOTA FREDA DE LLIBRE QUE POT DEIXAR PLUGES MOLT INTENSES O TORRENCIALS

Bon dia ,amb la eixida en ma de l’ultima actualització del Europeu va confirmant el que fa dies anava diguent . Estem a 36 hores del inici d’una Gota Freda que pot deixar pluges molt importants al sud de València i nord d’Alacant i a la resta tambe però en menys intensitat.

I es que el Europeu veu pasar la Gota Freda associada a una baixa en superficie per el golf de cadis i cara a les nostres costes amb vent molt humit de gregal de cara a dilluns .

El mapa de pluges es clar i la situació podria ser algo problematica al sud de València i nord d’Alacant i per tant anem a estar ben pendents de la seua evolucio . De dilluns a dimecres seran els dies de maxima inestabilitat i a dia de hui el dimarts seria el mes complicat . Molta atenció als proxims posts . Nando

Comparteix

5 thoughts on “GOTA FREDA DE LLIBRE QUE POT DEIXAR PLUGES MOLT INTENSES O TORRENCIALS”

  1. I wanted to send a remark to say thanks to you for all of the remarkable recommendations you are placing at this site. My extensive internet investigation has at the end of the day been honored with pleasant facts and techniques to talk about with my family. I would state that that many of us visitors are extremely fortunate to be in a superb network with very many awesome people with beneficial tips. I feel truly grateful to have used your site and look forward to tons of more cool times reading here. Thank you again for a lot of things.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *