Per Nando

30/11/2019

GOTA FREDA DE LLIBRE QUE POT DEIXAR PLUGES MOLT INTENSES O TORRENCIALS

Meteo

Destacats

Bon dia ,amb la eixida en ma de l’ultima actualització del Europeu va confirmant el que fa dies anava diguent . Estem a 36 hores del inici d’una Gota Freda que pot deixar pluges molt importants al sud de València i nord d’Alacant i a la resta tambe però en menys intensitat.

I es que el Europeu veu pasar la Gota Freda associada a una baixa en superficie per el golf de cadis i cara a les nostres costes amb vent molt humit de gregal de cara a dilluns .

El mapa de pluges es clar i la situació podria ser algo problematica al sud de València i nord d’Alacant i per tant anem a estar ben pendents de la seua evolucio . De dilluns a dimecres seran els dies de maxima inestabilitat i a dia de hui el dimarts seria el mes complicat . Molta atenció als proxims posts . Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando