EUROPEU MARCA GREGALADA I EN ALGUNS PUNTS SUPERARAN ELS 250-300MM

Benvinguts de nou ,pareix que tot es va confirmant com es preveia i l’ultima actualització del Europeu carrega de nou el bombo al sud de València i nord d’Alacant

La gregalada serà de llibre i per tant molta atenció a la costa on les ones poden ser de grans dimensions

La regada sera general a partir de Dilluns a tot el territori Valencià però continue destacant el sud de València i nord d’Alacant on entre dilluns a dimecres les pluges poden ser torrencials i persistents on hi haura zones on podran aplegar als 300mm . Comenceu a preparar-se si vos entra aigua per estes zones perquè va a caure i de valent . Demà parlarem de les noves actualitzacions i dels posibles avisos . Fins demà i bona nit .

Comparteix

10 thoughts on “EUROPEU MARCA GREGALADA I EN ALGUNS PUNTS SUPERARAN ELS 250-300MM”

  1. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem solved soon. Many thanks

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *