Seguiment Dana ( Gota Freda ) al territori Valencià a partir de Dilluns

Bon dia a tots ,fins diumenge tindrem el oratge practicament estable i amb temperatures agradables ,a partir de diumenge i amb el despenjament d’una Gota Freda cambia el panorama

Diumenge començaran a notar-se els efectes d’este nou episodi de DANA i sera un dia mes nuvolos i amb baixada notable de termometres . En principi no s’espera cap precipitacio . Dilluns eixa Gota Freda la tindrem aillada de la circulació general i junt a una borrasca en superficie aportant vent humit de Gregal esperem pluges localment fortes sobretot al sud de València i nord d’Alacant

En un principi i veient els ultims models no sembla que sera una situació massa problematica i encara que no es un element fundamental si que influeix. I es que el Mar Mediterrani el tenim prou mes gelat que al mes de Setembre i Octubre amb 19 °C a estes hores. No es un element fundamental perque al desembre del 2016 el teniem sobre els 19-20°C i les pluges van arribar a ser torrencials a la Vall d’Albaida declarant el Avis Roig durant unes hores .

Tenim que anar vigilant esta situació que podria allargar-se fins dimecres i deixar acumulats importants al sud de València i nord d’Alacant però com he dit abans i amb els models de hui en dia no sembla una situació de perillositat .Vaig informant durant el dia . Nando

Comparteix

5 thoughts on “Seguiment Dana ( Gota Freda ) al territori Valencià a partir de Dilluns”

  1. I enjoy you because of your entire effort on this blog. Debby delights in making time for investigation and it is easy to understand why. A number of us know all regarding the compelling form you present priceless steps via your website and even foster contribution from the others about this subject and our own girl is now studying so much. Have fun with the remaining portion of the new year. You have been carrying out a superb job.

  2. That is the correct blog for anyone who needs to seek out out about this topic. You understand a lot its nearly laborious to argue with you (not that I truly would want…HaHa). You positively put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *