Per Nando

29/11/2019

Seguiment Dana ( Gota Freda ) al territori Valencià a partir de Dilluns

Meteo

Destacats

Bon dia a tots ,fins diumenge tindrem el oratge practicament estable i amb temperatures agradables ,a partir de diumenge i amb el despenjament d’una Gota Freda cambia el panorama

Diumenge començaran a notar-se els efectes d’este nou episodi de DANA i sera un dia mes nuvolos i amb baixada notable de termometres . En principi no s’espera cap precipitacio . Dilluns eixa Gota Freda la tindrem aillada de la circulació general i junt a una borrasca en superficie aportant vent humit de Gregal esperem pluges localment fortes sobretot al sud de València i nord d’Alacant

En un principi i veient els ultims models no sembla que sera una situació massa problematica i encara que no es un element fundamental si que influeix. I es que el Mar Mediterrani el tenim prou mes gelat que al mes de Setembre i Octubre amb 19 °C a estes hores. No es un element fundamental perque al desembre del 2016 el teniem sobre els 19-20°C i les pluges van arribar a ser torrencials a la Vall d’Albaida declarant el Avis Roig durant unes hores .

Tenim que anar vigilant esta situació que podria allargar-se fins dimecres i deixar acumulats importants al sud de València i nord d’Alacant però com he dit abans i amb els models de hui en dia no sembla una situació de perillositat .Vaig informant durant el dia . Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando