Per Nando

29/11/2019

La ultima eixida del Europeu generalitza les plujes de la Gota Freda .

Meteo

Destacats

Bona nit ,el Europeu va millorant en quant a pluges i ja generalitza mes aquestes a quasi tot el territori Valencià i es que la borrasca en superficie es pasetjara per el nostre litoral de dilluns a dimecres .

Sembla que serà un temporal dur en quant al vent intens de gregal i de pluges molt importants al sud de València i nord d’Alacant però en l’última eixida la resta també podria arreplegar una bona regada

Com veieu tindrem pluges generals a tot arreu .Dema i despus demà ja entren també els models mesoescalars ( xicoteta escala ) que encara ens aclariran mes el episodi de Gota Freda que esta a unes 48h de començar a afectar-nos . Fins dema amb noves actualitzacions . Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando