Per Nando

29/11/2019

LA PREVISIÓ DE GOTA FREDA DE LLIBRE ALS MODELS CONTINUA

Meteo

Destacats

Bona vesprada ,a 48 hores d’una Gota Freda de llibre ( de llibre per lo ben definida ,per la duracio i per el vent tan marcat que tindrem ) Els mapes continuen senyalant el sud de València i nord d’Alacant la zona mes afectada per esta nova Dana i segurament les altres zones poc s’enterarien .

Ultima actualització del model Americà on marca eixe potent fluxe de Gregal i per tant a dia de hui Les Marines,La Vall d’Albaida, La Safor,El Comptat ,La Costera ,L’Alcoia etc… podrien ser les mes afectades . Situació que encara hem de seguir dia a dia perquè eixes zones a dia de hui podran arreplegar mes de 200mm fins dimecres .A la espera del que diga el model Europeu d’esta nit per vore si mantenen eixa tendencia a intensificar les precipitacions perquè si es aixi parlariem d’avisos prou elevats de cara a dilluns . En un ratet nou post del que ens diga el millor model del mon que es el Europeu ..Gracies

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando