LA PREVISIÓ DE GOTA FREDA DE LLIBRE ALS MODELS CONTINUA

Bona vesprada ,a 48 hores d’una Gota Freda de llibre ( de llibre per lo ben definida ,per la duracio i per el vent tan marcat que tindrem ) Els mapes continuen senyalant el sud de València i nord d’Alacant la zona mes afectada per esta nova Dana i segurament les altres zones poc s’enterarien .

Ultima actualització del model Americà on marca eixe potent fluxe de Gregal i per tant a dia de hui Les Marines,La Vall d’Albaida, La Safor,El Comptat ,La Costera ,L’Alcoia etc… podrien ser les mes afectades . Situació que encara hem de seguir dia a dia perquè eixes zones a dia de hui podran arreplegar mes de 200mm fins dimecres .A la espera del que diga el model Europeu d’esta nit per vore si mantenen eixa tendencia a intensificar les precipitacions perquè si es aixi parlariem d’avisos prou elevats de cara a dilluns . En un ratet nou post del que ens diga el millor model del mon que es el Europeu ..Gracies

Comparteix

4 thoughts on “LA PREVISIÓ DE GOTA FREDA DE LLIBRE ALS MODELS CONTINUA”

  1. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this superb blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this site with my Facebook group. Chat soon!

  2. Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.

    Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.
    Wolfsburg Trikot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *