LA GOTA FREDA PODRIA PEGAR FORT AL SUD DE VALÈNCIA I EL NORD D’ALACANT

El model Europeu en la ultima eixida es clar amb eixe emolssament i la baixa enviant vent de gregal fort o molt fort i acumulant molta humitat al sud de València i nord d’Alacant . Aci els mapes del Europeu

Amb estos mapes la situació es propicia per a pluges molt intenses al sud de València i nord d’Alacant i a la resta del territori tambe plouria però molt menys .

Mapa de pluges Europeu

La situació es molt erratica i per tant encara pot canviar la intensitat i distribucio d’estes pluges . El que pareix clar es que la Gota Freda ens visitara a partir de dilluns canviant el patro atmosferic dels ultims mesos i obrint posiblement la porta a mes canvis en el mes de desembre. Anire informant desde Meteopoble i moltes gracies a tots .

Comparteix

12 thoughts on “LA GOTA FREDA PODRIA PEGAR FORT AL SUD DE VALÈNCIA I EL NORD D’ALACANT”

  1. 151553 738462There is numerous separate years Los angeles Weight reduction eating strategy with each a person is actually a necessity. The pioneer part can be your original getting rid of belonging towards the extra pounds. la weight loss 132639

  2. 2729 350523Attractive part of content material. I just stumbled upon your internet site and in accession capital to claim that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way Ill be subscribing to your feeds and even I achievement you get entry to constantly speedily. 13359

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *