Per Nando

29/11/2019

LA GOTA FREDA PODRIA PEGAR FORT AL SUD DE VALÈNCIA I EL NORD D’ALACANT

Meteo

Destacats

El model Europeu en la ultima eixida es clar amb eixe emolssament i la baixa enviant vent de gregal fort o molt fort i acumulant molta humitat al sud de València i nord d’Alacant . Aci els mapes del Europeu

Amb estos mapes la situació es propicia per a pluges molt intenses al sud de València i nord d’Alacant i a la resta del territori tambe plouria però molt menys .

Mapa de pluges Europeu

La situació es molt erratica i per tant encara pot canviar la intensitat i distribucio d’estes pluges . El que pareix clar es que la Gota Freda ens visitara a partir de dilluns canviant el patro atmosferic dels ultims mesos i obrint posiblement la porta a mes canvis en el mes de desembre. Anire informant desde Meteopoble i moltes gracies a tots .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando