meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

28/11/2019

TOTS PENDENTS DEL TEMPORAL DE LLEVANT QUE COMENÇARA A SENTIR-SE DIUMENGE NIT -DILLUNS

Meteo | 0 comments

Confirmada la GOTA FREDA que ens afectara els primers dies de Desembre ara el que toca es anar vigilant per vore si les precipitacions adquiriran cert risc de torrencialitat o seran mes moderades i sense el risc de ser perilloses . Tot aço es molt dificil encara de esbrinar i ho sabrem en les seguents eixides dels models .

El model Gfs veu una situacio de pluges molt intenses i el Europeu també pero es un poc mes caute . El vent humit sera molt potent i per tant al meu pareixer també veig una situació amb alt grau de que deixe pluges molt intenses a la façana Mediterranea. Les proximes eixides i dies anirem afinant amb quina intensitat cauran i també on es localitzara el mes gross d’este temporal que podra deixar registres molt importants .

Tots pendents de les actualitzacions de Meteopoble sobre esta Gota Freda de Llibre .Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 4 | febrer | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando