Per Nando

28/11/2019

TOTS PENDENTS DEL TEMPORAL DE LLEVANT QUE COMENÇARA A SENTIR-SE DIUMENGE NIT -DILLUNS

Meteo

Destacats

Confirmada la GOTA FREDA que ens afectara els primers dies de Desembre ara el que toca es anar vigilant per vore si les precipitacions adquiriran cert risc de torrencialitat o seran mes moderades i sense el risc de ser perilloses . Tot aço es molt dificil encara de esbrinar i ho sabrem en les seguents eixides dels models .

El model Gfs veu una situacio de pluges molt intenses i el Europeu també pero es un poc mes caute . El vent humit sera molt potent i per tant al meu pareixer també veig una situació amb alt grau de que deixe pluges molt intenses a la façana Mediterranea. Les proximes eixides i dies anirem afinant amb quina intensitat cauran i també on es localitzara el mes gross d’este temporal que podra deixar registres molt importants .

Tots pendents de les actualitzacions de Meteopoble sobre esta Gota Freda de Llibre .Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando