Per Nando

28/11/2019

SEGONS EL GFS A DIA DE HUI EL MAXIM DE PRECIPITACIÓ «»SUD DE VALENCIA I NORD D’ALACANT «

Meteo

Destacats

Bona vesprada ,estem de seguiment modelistic davant el episodi de Gota Freda esperat de cara el proxim dilluns ,els models i encara que queda lluny per esbrinar on caura el maxim de precipitació sembla que serien les comarques centrals i del sud les mes beneficiades i pot ser el sud de València i nord d’Alacant podria emportar-se la grossa d’esta precipitació al entrar el vent de ENE ( Gregal-Llevant )

Model gfs
Model ukmo

Esperant al Europeu que de moment es el mes racan en precipitació però veient la resta de models almenys sembla que es del sud anem a mullar be . Dia a dia vorem la evolució i distribucio d’eixa pluja perquè anira canviant ..Despres mes informació. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando