Per Nando

28/11/2019

ES CONFIRMA EPISODI GOTA FREDA DE LLIBRE A PARTIR DE DILLUNS

Meteo

Destacats

Bon dia ,amb 2 dies on els models van de la ma i a falta de 4 dies per a que comence només puc confirmar la situació de Gota Freda de Llibre.

Actual eixida model Ukmo
Actual eixida model Gfs

Situació molt inestable la que marquen els models amb Anticiclò centrat a les Illes Britàniques i un embolssament d’aire fred aillat sobre la nostra vertical mes una baixa en superficie que fara que tingam un riu humit que xocara contra les nostres terres produint al nostre territori pluges molt importants .

Donada la excepcionalitat de la situació no vaig a parar d’informar de totes les eixides posibles, i dia a dia de la seua evolució i on afectara mes esta Gota freda . El nostre territori te totes les paperetes per emportar-se la grossa !!!!Falta vore si el nord o el sud !!!! Però sembla que la pluja seria general a partir de Dilluns .En un ratet nova informació sobre la eixida del model Europeu per vore si tambe veu situació excepcional perquè ahir no ho veia . Vaig informant ..Nando Compartiu i deixeu els vostres comentaris que sempre son de gran ajuda …

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando