meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

28/11/2019

EL MODEL EUROPEU TAMBE INDICA QUE EL SUD DE VALÈNCIA I NORD D’ALACANT SERAN LES MES AFECTADES PER LA DANA.

Meteo

Destacats

Bona nit ,entrem ja en dies de anar afinant qui s’emportara la grossa d’este temporal . A dia de hui les provincies de València i Alacant les mes agraciades però sobretot el sud de València i nord d’Alacant es on cauria el maxim de precipitació.

Amb la última eixida del model Europeu en ma també podem veure com el fort vent de gregal donara que parlar amb molt mala mar i acumulant molta humitat a les zones propicies a este vent i abans esmentades ( sud de València i nord d’Alacant )

Hui es el que diuen els models ,demà vorem per on encaren esta situació i a partir de diumenge ja entren en joc els models mesoescalars que ens donaran amb mes exactitud tant la intensitat ,localització i persistencia de la pluja d’esta nova Gota Freda que afectarà al territori Valencià. Bona nit i fins demà.

Nuria ( Alfahuir)
Juan Corts Iñigo( Corbera)
Pilar ( Sueca)
Rosa Carrascosa ( Alzira )
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando