EL MODEL EUROPEU TAMBE INDICA QUE EL SUD DE VALÈNCIA I NORD D’ALACANT SERAN LES MES AFECTADES PER LA DANA.

Bona nit ,entrem ja en dies de anar afinant qui s’emportara la grossa d’este temporal . A dia de hui les provincies de València i Alacant les mes agraciades però sobretot el sud de València i nord d’Alacant es on cauria el maxim de precipitació.

Amb la última eixida del model Europeu en ma també podem veure com el fort vent de gregal donara que parlar amb molt mala mar i acumulant molta humitat a les zones propicies a este vent i abans esmentades ( sud de València i nord d’Alacant )

Hui es el que diuen els models ,demà vorem per on encaren esta situació i a partir de diumenge ja entren en joc els models mesoescalars que ens donaran amb mes exactitud tant la intensitat ,localització i persistencia de la pluja d’esta nova Gota Freda que afectarà al territori Valencià. Bona nit i fins demà.

Nuria ( Alfahuir)
Juan Corts Iñigo( Corbera)
Pilar ( Sueca)
Rosa Carrascosa ( Alzira )
Comparteix

5 thoughts on “EL MODEL EUROPEU TAMBE INDICA QUE EL SUD DE VALÈNCIA I NORD D’ALACANT SERAN LES MES AFECTADES PER LA DANA.”

  1. I do agree with all of the concepts you’ve presented on your post. They’re very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are very quick for novices. May you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

  2. Howdy! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
    My site looks weird when browsing from my iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to resolve this issue.

    If you have any recommendations, please share.
    Many thanks!
    Manchester City Fotballdrakter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *