Per Nando

27/11/2019

El model Europeu com el Gfs marquen una situació que pot desencadenar amb Gota Freda

Meteo

Destacats

Hola de nou ,els 2 models grans veuen un canvi important de l’oratge a partir de ultimes hores de diumenge .El culpable l’esstirament del Anticiclò cap a Centre Europa i el despenjament d’un embolssament d’aire fred . La diferencia entre un model i altre es minima i es que el Europeu marca gregal sense el aillament d’eixa Gota Freda i el Americà ailla eixe embolssament i allevantant el possible episodi .Aci els mapes :

Europeu

Siga el que siga estic seguint la situació minut a minut i pareix que anem a trencar la monotonia que hem tingut varios mesos . Sembla que podriem tindre un episodi molt important de plujes a la façana Mediterranea.Desde Meteopoble seguiment per anar afinant esta situació ⛈?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando