ATENTS A UN NOU POSIBLE EPISODI DE GOTA FREDA A PARTIR DE DILLUNS

Bon dia ,els models comencen a configurar un altra situació de Gota Freda i que podria ser important a tota la façana Mediterranea. Desde ahir marquen una entrada clara de gregal /llevant i el aillament d’un embossament d’aire fred en altura . La neu perd protagonisme de moment perque a mesura que avançen els dies els models lleven fred i fiquen una situació que pot deixar molta pluja .

Ls ultima eixida del model Americà es d’una Gota Freda de llibre i amb vent molt humit i de molt recorregut maritim . De moment es una situació que hi ha que seguir minut a minut i si divendres encara els model eixen amb esta configuració podrem ficar-se mes seriosos . Atents a la eixida en una estona del model Europeu i a tots els posts que fare ara davant una situació que pot donar que parlar .Vaig informant . Nando

Comparteix
Anunci