meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

26/11/2019

VA AGAFANT FORÇA UNA SITUACIÓ DE TEMPORAL DE GREGAL AL TERRITORI VALENCIÀ

Meteo | 0 comments

Destacats

Bona vesprada, eixides de mapes molt interesants que ja feia temps que no veien els meus ulls ,aci vos deixe la última imatge del model Americà .

Si demà continuen eixint els models amb este potencial podrem anar confirmant que estem davant un posible temporal de pluja i neu al territori Valencià . ‘L’Anticiclo tan potent estirant-se desde Açores fins centre europa i un potent embossamebt amb aire fred en totes les capes de l’atmosfera ens pot fer parlar de pluges i nevades a tot el territori Valencià .Situació que anirem veient dia a dia i que vaig vore fa uns dies i així vos heu vaig transmetre als post i te tota la pinta de que vullga complir-se . Esperare al Europeu d’esta nit per vore que ens diu ,però qui tinga plans a partir de dilluns seguiria exclusivament esta pàgina per vore com va evolucionant..Després informe amb el Europeu. Compartiu i gràcies, Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 4 | febrer | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando