Per Nando

26/11/2019

VA AGAFANT FORÇA UNA SITUACIÓ DE TEMPORAL DE GREGAL AL TERRITORI VALENCIÀ

Meteo

Destacats

Bona vesprada, eixides de mapes molt interesants que ja feia temps que no veien els meus ulls ,aci vos deixe la última imatge del model Americà .

Si demà continuen eixint els models amb este potencial podrem anar confirmant que estem davant un posible temporal de pluja i neu al territori Valencià . ‘L’Anticiclo tan potent estirant-se desde Açores fins centre europa i un potent embossamebt amb aire fred en totes les capes de l’atmosfera ens pot fer parlar de pluges i nevades a tot el territori Valencià .Situació que anirem veient dia a dia i que vaig vore fa uns dies i així vos heu vaig transmetre als post i te tota la pinta de que vullga complir-se . Esperare al Europeu d’esta nit per vore que ens diu ,però qui tinga plans a partir de dilluns seguiria exclusivament esta pàgina per vore com va evolucionant..Després informe amb el Europeu. Compartiu i gràcies, Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando