Per Nando

26/11/2019

POSIBLE CONFIGURACIÓ TEMPORAL DE PLUJA I NEU AL LITORAL MEDITERRANI

Meteo

Destacats

Bon dia ,els models desde ahir volen començar a configurar un episodi a partir del proxim dilluns de pluja i neu al nostre territori .

Tant el model Americà en les últimes eixides com la eixida d’anit del model Europeu insinuen una situació de les que deixa pluja i neu a casa nostra . De moment encara queden 6 dies i per tant anem a vore cap a on van eixos models, però després de 2 mesos alegra la vista vore aquests mapes.

A partir de hui el seguiment va a ser exhaustiu per vore si els models van confirmant el temporal o es queda en no res .En 1 hora nova eixida del model Europeu i vos informare si continua veient inestabilitat per als primers dies de desembre . Vaig informant .Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando