meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

25/11/2019

ULTIMA EIXIDA DEL MODEL AMERICÀ, CONTINUA APOSTANT ENTRADA FREDA

Meteo

Destacats

Bona vesprada, encara falta l’última actualització del model Europeu però per a inicis de la pròxima setmana aposten tots per entrada d’aire fred que en un principi pareix mes intensa que la passada .

Esta vegada pareix que seria una entrada d’aire fred d’orige Continental i a poc que s’estire un poc mes l’Anticiclò per centre europa podria agregalar la situació i portar a les nostres terres inestabilitat també.

Tot una tendència que anirem esbrinant per ací en una situació que podria posar-se interesant a molts llocs de la Península. En unes hores eixida del model Europeu per vore quin camí agafa davant la segona posible entrada freda de la temporada .Vaig informant .Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando