ELS MODELS VEUEN FRED I POSIBLE MOVIMENT EN UNA SETMANA VISTA

Bon dia ,ahir de matí pensava que el ponent no s’acabava però ara els models ens volen marcar una entrada freda prou potent i que afectaria de ple a tota la península en menys d’una setmana

En principi el vent entraria de mestral però vindria amb molt d’aire fred del nord d’Europa .

I personalment el que no descarte es que amb el Anticiclò tant potent que tindrem prop de les Illes Britàniques no acaben per agregalar la situació a la nostra zona i portar també inestabilitat . Tot en l’aire però pot posar-se emocionant .

Mentrestant setmana de ponent i on predominara el sol i temperatures màximes rondant els 20°C . En una estona eixida del Europeu per vore si continua veient eixa tendència a trencar el ponent i per vore con va configurant eixa possible entrada freda . Seguiment…….Nando

Comparteix
Anunci