Per Nando

24/11/2019

Farts del ponent ?

Meteo

Destacats

Portem 1 mes i mig amb situació de Zonal i que està sent molt difícil de trencar ,estes situacions deixen molta pluja al oest ,centre i nord de la península i a nosaltres ens deixa les molles . Pues be ,no veig fi de moment a esta situació de ponents ,tan sol de cara ultims de setmana canviariem el ponent per el mestral que son cosins germans i per tant sense perspectiva de pluja al nostre territori. El que si que tornaria de nou a principis de desembre és el fred intens inclus amb gelades a amplies zones de la Península. Espere que comencen a canviar els mapes i ens mostren coses mes interesants a les nostres terres . Esperarem…….quin remei.Nando

Situació de mestral fred que marquen els models per a inicis de desembre
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando