Per Nando

24/11/2019

EL EUROPEU ENS MARCA PER A DESEMBRE UNA ENTRADA DE FRED MOLT IMPORTANT

Meteo

Destacats

Bona nit ,davant l’actual eixida del Europeu no m’he pogut aguantar de informar que es una tendència cap a una entrada de fred molt potent per a inicis de desembre, la situació de esta eixida continua marcant mestral però tenim una situació diferent a estes últimes setmanes ,es el potent Anticiclò que és pot formar cap al nord oest de la Península i que podria allargarse fins centre europa.

Aci teniu els mapes del Europeu

Almenys estic content perquè aço és situació de seguiment i no podem donar res per perdut . Està mati ho veia tot molt negre però ara estic un poc més positiu . Seguiment del bo es el que toca desde Meteopoble. L’última hora de models sempre aci ……Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando