Per Nando

21/11/2019

Previsió demà i pròxims dies i posible fi del ponent ……..

Meteo

Destacats

Bon dia altra volta ,aci vos deixe el mapes de símbols per a demà i pròxims dies

Demà sera un dia molt insegur amb núvols abundants desde bon matí sobretot quan mes al interior, ja de cara a mitjan matí o vesprada tindrem ruixats generalitzats localment moderats ,no esperem gran cosa i com a molt on més ploga serà entre 10 -20mm però serà un dia prou inestable .No descarte alguna volva de neu a serres altes d’interior nord a última hora ,màximes mes baixes que les de hui . El vent de ponent es reforçarà de cara la nit amb ràfegues fortes en la província de València i nord d’Alacant .

Dissabte de matí encara podrien quedar restes d’inestabilitat i deixar alguna gota al territori Valencià o inclus alguna volva a les serres del interior nord però la tendencia és a que el sol vaja predominant . El vent continuara bufant fort i ja de cara la vesprada amainara al sud i és reforçara a la província de Castelló .

Diumenge ja sera un dia amb més sol que núvols i en principi ja no esperem cap pluja .

I vorem si desembre ens dona mes alegries perquè hui els models volen trencar la tendència dels últims mesos amb el ponent, seria una gran notícia perquè estes situacions costen molt de trencar. Aniré informant com sempre desde Meteopoble. Gràcies, Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando