Per Nando

18/11/2019

Setmana de fronts de ponent amb un front mes actiu per a divendres

Meteo

Destacats

Demà dimarts tindrem un dia mes tranquil que el de hui i mes assolellat ,a la espera d’un nou front que ens creuara dimecres però sembla que amb molt poca xixa . Divendres si que sembla que amb el pas d’una Borrasca per el nord junt a un front deixaria ruixats de més entitat i deixant un cap de setmana mes variable i fresc

La tendència a llarg plaç es a continuar el ponent i sembla que aixi acabarem el mes . Vorem si desembre en ve amb mes canvis en forma de pluja i neu ( cosa que de moment no és veu) . Bona nit i fins demà.

Carles ( Llosa de Ranes)
Nuria ( Alfahuir )
Ana Sanabre ( Cocentaina )
Samuel Martínez ( Bocairent)
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando