Per Nando

16/11/2019

Quin fred fa

Meteo

Destacats

Bon dia ,hui sera el dia on les mínimes seran les mes baixes de la setmana ,tenim gelades a molts indrets i aci teniu les temperatures a estes hores de totes les estacions d’Avamet del territori Valencià.

Com veieu molt de fred i encara continuaran baixant mes fins que no ixca el sol .

Aci en esta tabla mostren el rànquing de les 10 estacions d’Avamet amb la temperatura mes baixa ,destaca la Rambla de Mariola a Bocairent amb quasi -6°c a estes hores

Previsio : Hui dia assolellat i fred com ahir i no esperem pluja . Demà: temperatures mínimes un poc mes altes i màximes també però ambient fred,per la vesprada augmentara la nuvolositat i de cara últimes hores tindríem ruixats a la mitad sud del territori .

Pròxims dies :

Fronts de ponent que deixaran ruixats al llarg de la setmana i temperatures no tan fredes però sense deixar-se el abric en casa . Pendents del que puga fer una Borrasca de cara el pròxim cap de setmana que podria deixar pluges de mes entitat . !!!Abrigeu-se !!! I aniré informant. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando