Per Nando

16/11/2019

Previsió demà i pròxims dies

Meteo

Destacats

Bona nit ,aci vos deixe els mapes de símbols

Demà començarem el cel amb alternança de núvols que cada vegada seran mes abundants degut al avanç del front de ponent ,a última hora esperem ruixats a la mitad sud sense massa importància. Les temperatures esta nit no seran tan fredes i demà les màximes també pujaran un poc

Despus demà i sobretot de matí encara poden quedar restes d’inestabilitat que podrien deixar alguna gota pero poc a poc anirà imposant-se el sol . Les temperatures ja seran acordes amb l’epoca amb que estem

El dimarts pareix que tindríem un dia prou tranquil amb cels assolellats i esperant un nou front que ens podria visitar dimecres

Els models a llarg plaç no és posen d’acord però insisteixen amb situació de ponent cosa que no m’agrada un pel . De totes formes estan molt canviants i aniré informant ,vos deixe amb una imatge de la nevada de fa 6 anys un dia com hui ..Fins demà

Ana Sanabre ( Muro d’Alcoi)
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando