Per Nando

15/11/2019

Setmana pròxima molt variable

Meteo

Destacats

Este cap de setmana anem a tindre un ambient molt fred com fa dies va anunciant-se ,pareix que el risc de alguna pluja o neu este cap de setmana desapareix per complet , s’alternaran els núvols amb els clars, sols diumenge a última hora ens creua un front que deixarà alguns ruixats .

La setmana pròxima i tal com mostre al següent video estarà caracteritzada per varios fronts de ponent que deixaran ruixats arreu del territori .

Seguirem amb ambient fresc la pròxima setmana però menys que estos dies . A la espera de vore als models una situació mes propícia per vore algo interesant a les nostres terres. Seguirem informant i observant.Bona nit . Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando