Per Nando

15/11/2019

Fred el cap de setmana i després que ?

Meteo

Destacats

Bon dia s’alçem amb mínimes fresquetes alguns llocs i fredes a altres

Com veieu ara mateixa estan en mínimes negatives del interior de Castelló i en zones altes e interiors de València i Alacant

Esta nit encara ha plogut algunes zones i eixa pluja ha segut en forma de neu o aigua neu a zones per damunt dels 800m . Si voleu vore vore la temperatura del vostre poble o la pluja teniu a la web el enllaç a les estacions de la web d’Avamet .

Pues la previsió per a hui i per al cap de setmana es la mateixa, fred i posibilitat d’alguna gota de neu sobre els 800-1000m .La setmana que ve a partir de dilluns remonten un poc les temperarures però ara ja és quedaran fresquetes i no ens farà falta la mànega curta ,seguirem també amb el règim de ponent que tant molest es .

Tendència a llarg plaç :

El Europeu es el unic que obri les portes a un posible canvi a mes inestabilitat a les nostres terres a una setmana vista ,haurem de seguir-ho perquè el mes de Novembre no ens ha plogut quasi res. Aniré informant durant el dia i recordeu !!!!Abrigeuse !!!!!.Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando