meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

12/11/2019

Dijous baixada drastica dels termometres

Meteo

Destacats

Bona nit ,demà un front ens creuara deixant alguns ruixats arreu del territori i tindrem ratxes fortes de vent ( Aemet a activat el avís groc per eixes ratxes a tot el interior valencià) per a deixar pas a un dijous amb una forta davallada dels termòmetres. Les temperatures seran de ple hivern a partir de dijous però amb règim de vent de ponent poca cosa de pluja o neu .

Els models a llarg plaç mostren ponent i mes ponent i sense cap tipus de canvi important a les nostres terres . Per tant qui vullga canvis tindrem que continuar esperant ,esta complint-se això de Novembre ventós i tots els models estacionals de Aemet han fallat perquè veien una setmana dd forta inestabilitat per estes terres . Anirem seguint models e informant

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 9 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando