Per Nando

10/11/2019

Desapareix la situacio de pluges i nevades que marcaven ahir els models per al pròxim divendres -dissabte

Meteo

Destacats

Bona nit ,davant la proxima entrada freda que esperem a partir del pròxim dijous només dir que ahir els models ens marcaven una situació de pluges i nevades al territori Valencià pues bé, hui ho lleven tot i tindríem molt de fred però molt sec i sense risc de pluges ,sols el nord peninsular sembla que serà el gran agraciat per la neu .

Seguirem pendents de la evolució dels models per si de cas i tranquilitat a tots qur estem a Novembre i queda molt d’hivern per davant per als amants d’esta estació meteorològica. Bona nit i fins demà. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando