Per Nando

9/11/2019

Seguiment de la entrada fred artica pròxim dijous

Meteo

Destacats

Bon dia . Hui encara que un poc tardet i revisant els models encara no ho podem donar tot com a decidit i nosaltres podem tindre sorpreses d’ultima hora. Si es produeix alguna formació de baixa secundària a partir de dijous fins diumenge més o menys que durara esta entrada parlaríem de nevades també al nostre territori. Aixi que tots pendents

Amb esta situació aniré veient dia a dia com va evolucionant i encara que se que hi ha gent que no li agrada la feina que faig jo seguiré aci informant per a vosaltres que al final sou els que esteu ahi dia a dia. Seguiment i gràcies a tots . Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando