meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

8/11/2019

És confirma una situació de onada de fred a partir de dijous pròxim

Meteo

Destacats

Europeu ve molt fort amb el fred a partir de mitjans setmana en avant ,de moment seria una situació que donaria molta neu al nord peninsular i ací a casa nostra molt de fred amb vent de mestral per tant molt poca humitat per vore nevar . Els mapes a dia de hui donen al nostre territori una -32 a 5500 metres d’alçada i una -2 a uns 1000m ,amb eixe fred i si tinguerem vent humit les nevades serien a cotes molt baixes .

Anem a seguir la situació que ens presenten els models d’hivern pur i dur i vore si almenys ens donen opció a vore nosaltres la neu també i van agafant un ambient més humit a la nostra zona. Encara que de moment no pareix. Aniré actualitzant. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 2 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando