Previsió hui ,demà i pròxims dies

Bon dia ,hui anem tindre un dia molt paregut al de ahir amb sol i alguns núvols que podrien deixar alguna gota anecdòtica però vinguen de ponent res de bo .

Demà i el cap de setmana la nuvolositat podria ser un poc més abundant i deixar alguns ruixats ( en general poca cosa ) que en les serres mes altes del interior nord podrien ser en forma de neu . Demà encara baixaran més els termòmetres. Vos deixe dos imatges amb la baixada de temperatures entre hui i demà

Temperatures màximes hui
Temperatures màximes demà

I el gfs ( model Americà ) va plegant-se al model Europeu i també marca la tendència a incrementar el fred de cara la pròxima setmana

Anem a estar pendents per vore que diu el Europeu . De moment no es veu cap signe d’inestabilitat acusada però hauré de seguir-ho . En una estona post sobre la última eixida del Europeu i a vore si tenim sort i junt al fred ens ve la pluja també que falta fa . Fins després

Comparteix
Anunci
Anunci