Per Nando

7/11/2019

Europeu segueix amb la línea de fred per a la pròxima setmana

Meteo

Destacats

Les eixides del Europeu aposten per fred e inestabilitat a la península però sobretot podria anar a mes de cara mitad setmana que ve

La configuració per a vore inestabilitat es bona però de moment a nosaltres amb les eixides no ens volen mostrar massa inestabilitat, dic de moment perquè podria canviar . El nord peninsular va a inflar-se a neu en els pròxims 10 dies inclus les serres del nord del territori Valencià també podrien arreplegar

Mapa acumulació neu pròxims 10 dies

Com sempre anem a fer seguiment per vore com va desarrollant-se la situació i de quina manera ens podria afectar a nosaltres a llarg plaç . Per fi podem dir que es hora de xemeneia i enredo?. Aniré informant. Nando .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando