Per Nando

7/11/2019

El model Americà veu neu i pluges al territori Valencià en 1 setmana

Meteo

Destacats

Bona vesprada ,la última actualització del model Gfs veu una tendència cap a molt més fred de cara mitjans de la pròxima setmana, inclus veu inestabilitat a les nostres terres que podrien portar les primeres nevades d’importancia

Ací tenim la configuració que marca en esta eixida on inclus tindríem vent marítim cap a mitjans o ultims de la pròxima setmana

L’aire fred en altura seria també molt important arribant inclus a -30 a 5500 metres d’alçada . Com dic es una tendència i per tant al ser a tan llarg plaç encara poc fiable i anem també a esperar a vore que ens diu el model Europeu, però almenys esta actualització ens fa fer no llevar-li ull a la pròxima setmana. En resum molt de fred sobre tot a partir del 13 . En eixir Europeu nova informació. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando