Per Nando

6/11/2019

La previsió del Europeu i la tendència per a la setmana que ve es de molt de fred e inestabilitat al nord peninsular

Meteo

Destacats

Bona nit ,com fa dies vaig diguent el Europeu ve fort en quan a fred e inestabilitat i nevades importants al nord peninsular

Com veieu als tres mapes i fins dijous que ve els més agraciats amb la pluja i la neu serien el nord peninsular i el diumenge inclus amb molta pluja a les Balears. Faria fred a tota la península inclus al nostre territori . Ara amb els següents mapes el model Americà no ens mostra el mateix però el Europeu vol intensificar el fred i la inestabilitat encara més

I és que la tendència del Europeu es penetrar més el aire fred al llarg de la proxima setmana generalitzant les pluges i nevades a mes llocs . Per tant molta indefinició amb el que pot pasar ,el que es clar que el fred es queda pero vorem de quina manera i qui guanya dels models . Apostem per el Europeu

Nuria espi ( Montitxelvo )
Lorena Gilabert ( Vilanova Castelló )
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando