Per Nando

6/11/2019

Actualització Europeu de pluges i nevades

Meteo

Destacats

Actualitzat el model Europeu només puc dir que hi ha molta indefinició amb l’aire fred que ens afectarà a finals de setmana i la setmana pròxima . Indefinició en la formació de les Borrasques i la seua ubicació i per tant el màxim d’inestabilitat.

El mapa de nevades ens diu clar que el màxim de este fenomen meteorològic fins dimecres que ve es donarà al extrem nord peninsular. I pareix que el interior de Castelló podria mullar també amb alguna nevadeta.

El mapa de pluges també marca el màxim al terç nord peninsular i les Balears amb la formació de una Borrasca aquella zona i molt aprop de que ens entre vent humit a nosaltres.

En resum ,amb la eixida d’este matí tenim fred asegurat per a llarg però no sabem pràcticament si podrà ploure i nevar al nostre territori . El extrem nord ho tenen asegurat ,de moment nosaltred fred i ja vorem ..Seguiré informant

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando