meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

4/11/2019

Un embolssament deixarà un ambient Fred la setmana que ve ,i pluja?

Meteo

Destacats

Bona nit ,a partir de dema baixen entre 8 -10 °C les màximes i tenim possibilitats d’alguna gota ,però com fins ara tindrem predomini del ponent i per tant poca pluja i així seguirem la resta de la setmana .

LA EVOLUCIO POSTERIOR DE CARA LA SEEMANA QUE VE VINDRA CARACTERITZADA PER UN POTENT EMBOSSAMENT D’AIRE FRED.

De moment els models veuen esta trajectòria que mostre en aquest vídeo d’este fred en altura que deixarà pluges i nevades a la península. De moment a nosaltres ens ve fred però sec i sense pluja però mirant el Anticiclò pense que a nosaltres també ens podria afectar . Per tant seguiment de cara la setmana que ve que es veu interesant meterologicament parlant.

Demà penje les vostres Imatges perquè hui porte un dia de bojos . Vaig informant .Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 10 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando