Un embolssament deixarà un ambient Fred la setmana que ve ,i pluja?

Bona nit ,a partir de dema baixen entre 8 -10 °C les màximes i tenim possibilitats d’alguna gota ,però com fins ara tindrem predomini del ponent i per tant poca pluja i així seguirem la resta de la setmana .

LA EVOLUCIO POSTERIOR DE CARA LA SEEMANA QUE VE VINDRA CARACTERITZADA PER UN POTENT EMBOSSAMENT D’AIRE FRED.

De moment els models veuen esta trajectòria que mostre en aquest vídeo d’este fred en altura que deixarà pluges i nevades a la península. De moment a nosaltres ens ve fred però sec i sense pluja però mirant el Anticiclò pense que a nosaltres també ens podria afectar . Per tant seguiment de cara la setmana que ve que es veu interesant meterologicament parlant.

Demà penje les vostres Imatges perquè hui porte un dia de bojos . Vaig informant .Nando

Comparteix
Anunci