Indefinició amb el despenjament d’aire fred per a la pròxima setmana

Bon dia, tant he parlat de que a partir del dia 11 venen canvis i així ho mostren els models amb una vaguada amb molt d’aire fred en altura que també es deveres que els models van retardant per a mitad setmana. Amb el Europeu a dia de hui tenim molta incertesa de que acabarà pasant i a quines zones afectarà eixa inestabilitat. El que està clar és que a partir de dema fred ( el normal per a la època) I alguns ruixats de ponent .La pròxima setmana podria vindre més inestable ,el que és quasi segur es que freda sera . Anem a esperar models d’esta vesprada o demà per vore si ens van aclarint algo més.

Este es el model Europeu amb eixe Anticiclo tan potent afavorint la entrada d’aire més fred . Vorem que acaba pasant però hi ha molta indefinició. Aniré informant. Nando

Comparteix
Anunci