Per Nando

3/11/2019

Un nou embolssament d’aire fred ( DANA ) podria afectar a partir de diumenge pròxim tota la península

Meteo

Destacats

La ultima eixida del Europeu acabada d’eixir del forn torna a posar un potent embolssament d’aire fred a la península a partir del diumenge dia 10 ,el gfs ( Americà ) per contra no veu res, però este model està fallant prou .

Anem a seguir dia a dia el model Europeu perquè si és confirma eixa Dana podríem estar parlant de nevades i pluges arreu de la Península ( zones encara per concretar ) Però com fa dies vaig diguent el ambient hivernal podria estar prop i toca anar seguint-ho .Desde Meteopoble ,Nando vos informare sempre del última hora . Fins demà

Mari Carmen Garcia ( parc Natural Ordesa )
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando