meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

3/11/2019

Europeu manté canvi de tendència de cara el 10/12

Meteo

Destacats

Bon dia ,encara que la última eixida no m’agrada massa per vore pluja a la nostra zona de cara el 10/12 tenim que anar seguint-ho perquè va a pegar moltes voltes i mes a tants dies vista . Anem per parts

La Tendència a dia de hui és la formació de un sistema molt potent d’altes pressions que a partir de dimarts portaria masses d’aire fred a la península i aixo afavorirà la normalització dels termòmetres. A les zones del Cantàbric i Pirineus voran ploure tota la setmana i nevar amb acumulacions importants als pirineus.

El mapa de pluges deixa acumulacions molt importants al extrem nord peninsular

I el mapa de nevades deixa gruixos molt importants als pirineus i després ja nevades menys intenses al Cantàbric e interior nord peninsular.

En qüestió, setmana de fred i configuració per vore canvis de tendència de cara el 10 /12 amb més fred i vorem si amb inestabilitat generalitzada.Tot per confirmar i tot per anar seguint . Acabeu de passar hui i demà amb mànega curta perquè la mànega llarga a partir de dimarts està al caure . Aniré informant durant el dia. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 30 | maig | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando