Per Nando

2/11/2019

Europeu continua marcant una tendència a la inestabilitat cap al 10/11

Meteo

Destacats

El últim mapa del Europeu  està encabotat en despenjar una bossa d’aire fred que deixaria inestabilitat i neu al seu pas per la península  a partir del dia 10 de Novembre ,de moment continuem parlant de tendència perquè el model Americà ( Gfs ) ho marca i ho lleva i no podem asegurar res ,el que si que puc dir és que el Europeu està molt fi últimament i amb molt de encerts

Amb este mapa començaria la inestabilitat primer per el nord peninsular el diumenge 10 i acabaria plovent al sud el dilluns 11 ,recorde que de moment és una tendència però que es mantindrà entretinguts esta pròxima setmana amb el seguiment. Fins demà

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando