Per Nando

1/11/2019

Posible tendència a mes inestabilitat i fred en 8 -10 dies aproximadament

Meteo

Destacats

Els models van traguent eixides sucoses i encara que estem a molts dies vista la tendència va agradant . Sabem que queda molt i les tendències poden canviar de un dia per a altre. Ací vos mostre la última eixida del model Americà que s’asembla molt com a tendència a la del Europeu

I és que a partir de dimarts baixen els termòmetres però a mes llarg plaç i de cara finals de setmana podríem parlar inclus de inestabilitat. Situació que encara no esta ni confirmada i es ciència ficció però que tindrem que seguir-ho . Que no vos vullguen vendre la moto de que ve una Gota Freda per al 10-12 perquè això encara no se sap i tranquils que jo aniré informant dia a dia i pas a pas . Esta vesprada actualització de models . Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando