Per Nando

1/11/2019

El fred està pròxim i ve per a quedar-se.

Meteo

Destacats

Bon dia de Tot Sants a tots on estem patint una setmana calida e inusual ,però açò te els dies comptats ,anem per parts. Tant hui i fins dilluns la tònica serà cels assolellats amb vent de ponent,alguns núvols que pot deixar alguna gota i temperatures sobre els 25°C aproximadament. A partir de dimarts ja venen els canvis .

Com veieu al vídeo el dimarts ja en entra una massa d’aire més freda i el millor de tot es que ve per a quedar-se ,ara ja podem dir que podrem traure la roba d’estes dates ,amb màximes entre els 15 °C a la costa i entre 10 °C al interior .

En quan a la inestabilitat estic pendent de les varies eixides del model Europeu i fa amagos per vore coses interesants de cara la segona setmana de Novembre on podria penetrar més aire fred a nivells alts i complicar la situació

En aquesta imatge del Europeu acabat d’eixir del forn es veu eixa posible tendència que encara no està gens clara i tindrem que anar veient. El que tenim clar es que el fred ve prompte i ve per a quedar-se . Vaig informant . Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando