meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

1/11/2019

El dimarts ve la frescor però pendents perquè l’hivern pot vindre de colp el pròxim cap de setmana

Meteo

Destacats

Bona vesprada ,pegant ullades a cada eixida dels models que sabem que el dimarts ens portaran normalització de termòmetres i per fi traurem la mànega llarga, però si tot va configurant-se com fins ara i amb les eixides actuals parlaríem el pròxim cap de setmana de un ambient de ple hivern i de nevades arreu de la Península ibèrica

Anem a seguir els models a cada eixida i esta es l’última del model Americà on vol despenjar una bossa d’aire fred de fins -28 °C a 5500m d’altura . En la eixida d’ara damunt vindria acompanyat de pluges i nevades al extrem nord peninsular . La eixida d’este matí la tendència a pluges i nevades era més extensa a quasi tota la península.

Mila ,fira Cocentaina
Lorena Gilabert ,platja de Cullera

Pateix mentira de que este cap de setmana estem parlant de temperatures d’estiu i el pròxim podríem parlar d’hivern. Atenció perquè tot açò de moment és tendència i pot canviar de un moment a un altre per això desde Meteopoble intente analitzar les eixides cuant veig posibles canvis i espere que vos agrade que vos informe . Ara a esperar la eixida del Europeu per vore si va confirmant esta tendència. Vaig informant. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 10 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando