meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

31/10/2019

Per fi aplega la frescor la pròxima setmana i estarem atents a la posible Tendència per a finals

Meteo

Destacats

Bon dia ,com vos deia abans es veuen per fi canvis a partir de dimarts almenys en la normalització dels termòmetres

En aquest video podeu vore com passem de tindre este cap de setmana una massa d’aire més calida i com dimarts va adintrant-se una massa d’aire més freda que es la que normalitzara les temperatures i ens tindrem que posar la mànega llarga .

Que mostra el model Europeu a llarg plaç? En aquesta imatge podeu vore com l’Anticiclo se’n va i es queda potent a les Açores i una vaguada torna a voler despenjar-se per la península vorem si vol portar !!!inestabilitat generalitzada i fred !!!

Bé pues en la imatge en símbols vos explique com podria afectar esta tendència a llarg plaç, però de moment amb poca fiabilitat.   Anirem seguint models e informant. Però podríem tindre a partir de la segona setmana de Novembre un oratge diferent. Ja vorem……Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando