Per Nando

30/10/2019

Tindrem situació de fortes nevades este hivern al territori Valencià?

Meteo

Destacats

Esta es la pregunta del milió. Per a que donen eixes circumstàncies per a poder vore nevar ací al nostre territori tenen que coincidir varios factors i per això de vegades es complicat però no imposible. Hem tingut varios episodis de nevades molt intenses i si no recorde mal fa un parell d’anys que no veiem ninguna decent . És produirà aquest hivern ?

Pues amb el mitjos de hui en dia és difícil saber-ho però per ganes no serà. Se que el 90% de la població estaria encantada de vore una bona nevada al seu poble. Pues desde ací, desde Meteopoble sabeu que este hivern estarem també al peu del cano per vore si qualla alguna situació per vore la neu a les nostres terres . Com sempre seguiu la web que estareu ben assabentats . Que acabeu de pasar bon dia. Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando