Per Nando

29/10/2019

Una vaguada entre dilluns i dimarts normalitzara les temperatures

Meteo

Destacats

Bon dia, analitzats els models a partir de dilluns/dimarts i amb el despenjament d’una vaguada tal i com veieu a la imatge farà baixar de manera notable les temperatures càlides que tindrem esta setmana i per fi podríem parlar de normalització del mercuri

En està imatge es reflexa bé la vaguada com penetra afectant tota la península el pròxim dimarts amb davallada general de temperatures

Ací de moment eixa vaguada vindrà amb vent sec i per tant sense apenes precipitacions a la resta de la Península si que complicarà el oratge . Tenim que seguir la posible evolució per vore si seguim amb ponent o la situació canvia per vore canvis més importants en forma d’inestabilitat a les nostres terres . Aniré informant

Carmina ( Albaida )
Beatriz escrivà ( Montitxelvo )
Cris Flores ( Cocentaina)
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando