Per Nando

28/10/2019

Que està passant amb els Huracans ?

Meteo

Destacats

Haureu sentit supose que per la Televisió sobre el nou Huracà Pablo que de tempesta tropical ha aplegat a ser Huracà categoria 1 . Pues bé apart de extrany de que es el Huracà que més al est s’ha format del Atlàntic el més sorprenent és que arribat a ser categoria 1 al tocar aigües mes fredes de uns 20 °C

El sorprenent és això i es que la teoria que teníem sobre Huracans es que es feien més forts al pasar per aigües mes càlides de uns 26 °C . Pues bé este Huracà trenca tots els esquemes sobre la intensificació de estos

Toca seguir estudiant estos fenòmens que qui sap si en un futur pasaran de normal a les nostres terres . Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando