meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

27/10/2019

Alguna vegada ha plogut amb intensitat a la fira de Tot Sants en Cocentaina ?

Meteo

Destacats

Hola,l’altre dia una seguidora que quan mire el post sabrà que estic parlant d’ella em deia que hi havia una data on en Tot Sants va ploure molt, pues rebuscant he trobat açò del dia 2 de Novembre del 2001

Configuració com tantes voltes he dit que porta inestabilitat amb Anticiclò sobre britàniques i una goteta freda sobre les nostres latituds més un fluxe marcat de vent humit ,pareix que eixe dia supose que la fira no és faria . Però done opció a que vosaltres mateixa ho comenteu sobretot si ho recordeu . A eixos del comtat que porten la fira tan a dins, ja sabeu si recordeu eixe dia si va ploire molt o teniu imatges envieules .De moment als models tot igual ……..

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 9 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando