Per Nando

26/10/2019

Previsió pròxims dies i Tot Sants ,ja estan clars els models

Meteo

Destacats

Bon dia altra volta ,els models ens volen mostrar una situació de( Zonal ) es a dir ponent que a partir de tot Sants serà molt mes pronunciada i per tant ací només esperem núvols de ponent i alguna gota aïllada. Diferent situació tindran a Tot Sants al centre ,oest i nord peninsular on allí estes situacions si que deixen pluja.

Per tant setmana estable i amb temperatures agradables de migdia i de cara a Tot Sants fronts de ponent amb algun núvol més. Els dies posteriors a Tot Sants les temperatures podrien baixar amb una massa d’aire més freda. Esta situació és pot allargar molt en el temps i per tant no tindre cap símptoma d’inestsbilitat a les nostres terres en almenys en 15 dies . Salut ,Nando

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando