Per Nando

26/10/2019

Canvi d’hora esta nit i per tant canvi d’hora als models

Meteo

Destacats

Hui retrasrem l’hora i a les 3 de la matinada haurem de ficar les 2 . Un horari que per a mi és el que m’encisa ,eixe horari d’hivern i que es fa prompte de nit i es el que sol fer fred i tu estàs a casa amb la xemeneia encesa i tapadet i si plou encara molt millor

També els models eixen més prompte a partir de dema » Ells també canvien d’hora » Per tant puc fer les previsions abans o vore com estan eixint abans .De moment el que deia en l’altre post, res interesant a la vista en almenys 10-15 dies i ja vorem si més….Esperem que els models canvien de sobte i ens donen una sorpresa. I el que teniu que anar a fer olives aprofiteu ara per si de cas després se’ns complica l’oratge ,igual es prompte però ara en pasar tot Sants aneu pensant-ho ??☀️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando